Tuğçe Bora Kılıç

ING Cebimdeki Danışman ile görüşen müşterilerin yüzde 94’ü hizmetten mutlu

ING Mobil üzerinden bankacılara bağlanarak bilgi alabildiği ve işlem yapabildiği, ING Türkiye’nin yenilikçi hizmeti Cebimdeki Danışman, kullanıcılar tarafından da benimsendi.

Cebimdeki Danışman ile görüşen müşteri sayısı geçen sene önceki yıla oranla yaklaşık yüzde 40 oranında arttı. Bu hizmeti kullanan müşterilerin yüzde 94’ü görüşmeden mutlu ayrıldı.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, “Üç sene önce Türkiye’de bir ilke imza atarak ve dijitale insan dokunuşu getirerek Cebimdeki Danışman’ı hayata geçirdik, geçen sene bu hizmetin saat aralığını haftanın 7 günü gece 00.00’a kadar genişleterek, uzaktan bankacılık alanındaki öncü duruşumuzu daha da öteye taşıdık. Rakamlar da stratejimizde doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Cebimdeki Danışman ile şu ana kadar 335 bin, son bir yılda ise 170 binden fazla görüşme gerçekleştirdik, ayda 8 binden fazla müşteriye hizmet verdik. Yatırımlarımızı dijital bankacılık odağında şekillendirerek dijital dönüşüm yolcuğumuzda kararlılıkla ilerledik, artık tamamen dijital bir banka olarak müşterilerimiz için fark yaratmaya ve avantajlı ürünlerimizle onlara kazandırmaya devam edeceğiz” diye belirtti.